Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 vs Minecraft

StandUp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ważne w co, ważne by nie w metina.

Masz świętą rację ...

Wole nawet mario w lewą stronę ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Minecraft. Dlaczego?

Po 1, do minecrafta nic nie da się kupować za realne pieniądze. Nie można wydać tam w is pieniędzy i to jest +

Po 2 Metin to jest sieczka, a minecraft rozwija kreatywność i nie budzi przemocy. :)

MINECRAFT! <3

Opublikowano

Minecraft gra o wiele lepsza . Dziwie się że w metina jeszcze ktoś gra xD

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

@all powiedzcie mi co wy widzicie w tym minecrafcie? przecież to same pixele,rozumiem że można budowac,mody itp. ale grafika mnie odstrasza.Wiem że mnie z pewnością dużo osób zminusuje bo nie trawie "ulubionej gierki" ale tam...

Najlepiej nie graj ani w to,ani w to.Czekaj aż wyjdzie coś typu COD:MW3.Masz sporo czasu żeby uzbierac kasę.A jak chcesz mmo to poczekaj sobie na grę Age Of Wulin.Podobna do metina ale lepsza.pzdr

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Oczywiście że Minecraft

Ale polecam zainstalować texturki HD, Mo` Creatures, Better Than Wolves mod i parę innych modów :)

Albo radzę grać na multi :) jest ciekawiej :) ale nie ma modów jak Mo` creatures

Serwer non-premium

scraft.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...